Idégrundlag & Design

Fantasi og opfindsomhed er nøgleord i vores hverdag. Dette gælder områder som: Design, produktionsteknikker, og funktionsdygtighed.

Idégrundlag & Design

Tanker og idéer gøres til virkelighed gennem vore medarbejderes erfaring, fantasi og know-how. Disse gode egenskaber – parret med vor kunnen – danner en kontinuerlig rød tråd i vort daglige virke. Uanset om opgaven kræver standardløsninger eller udvikling af nye og utraditionelle metoder, der ikke er prøvet tidligere.

Design

NTI Design designafdeling arbejder i det daglige med at præsentere de mest optimale løsninger for vore kunder. Vi ”opfinder ikke den dybe tallerken” på ny – men vi sætter en ære i aktivt at medvirke til at udvikle ”den helt rigtige løsning” – både når det gælder det praktiske og det mest økonomiske. Vi er vant til at have et meget snævert samarbejde med vore kunder omkring videreudvikling og løbende fornyelser.

Prøvestativer og displays specielt udformet efter ønske og produkt fremstilles på vort prøveværksted. Det giver en mulighed for afprøvning til det konkrete produkt, og efterfølgende en realistisk vurdering på selve salgsstedet, før de endelige beslutninger træffes.